Wedstrijden

Momenteel organiseert de Broederschap der Lage Landen vijf verschietingen per jaar en met ingang van 2016 zelfs zes verschietingen:

  • in april de Clout van Linschoten, incl. Junior Clout & Flight
  • in mei/juni de Shoot at the Marks (Shoot at the Marks en At Speed)
  • in augustus de Windsor Ronde, incl. Junior Windsor
  • in augustus de York, Hereford & Bristol III
  • in september de Cloudius Shoot, incl. Junior Clout
  • in november de Najaarsclout, incl. Junior Clout

Indien mogelijk worden alle wedstrijden van de Broederschap twee jaar vantevoren vastgesteld. Nu is dat niet in alle gevallen mogelijk, omdat wij daarbij afhankelijk van te verstrekken vergunningen.

Zoek in het menu de gewenste wedstrijd op voor aanmelden, informatie, uitslagen, flyers en routebeschrijving.

Catering

Tijdens onze wedstrijden wordt geen catering meer verzorgd, zoals dat gebruikelijk was tijdens de clout verschietingen. De kosten van externe catering werden dermate hoog, dat wij eind 2014 bijna genoodzaakt waren de organisatie van onze wedstrijden te staken. Ook het zelf verzorgen van de catering was helaas geen financieel succes. Bovendien waren wij daarbij afhankelijk van vrijwilligers die soms gewoon niet beschikbaar waren. Waar toegestaan wordt koffie en thee geschonken en is tijdens pauzes of na afloop van de wedstrijd frisdrank, bier of een wijntje tegen redelijke prijzen beschikbaar. Zorgt u dus zelf voor een lunchpakket!

Aanmelden

Aanmelden via de nieuwe procedure met aanmeldcode die wij in 2015 hebben ingevoerd, werkt dus helaas niet. Daarom opnieuw achter de tekentafel om te zien of het eenvoudiger en gebruikersvriendelijker kan. Laat ons weten of dit ons inderdaad is gelukt via ons email-adres (zie pagina "Contact").

Wedstrijden

2017

Uitslagen

U kunt ons bij online aankopen gratis sponsoren via:

“SponsorKliks,