Nieuws

1 januari 2017 - Bestuurswisseling

Stefan Tim heeft zijn bestuursfunctie van secretaris per 1 januari 2017 neergelegd. Marika van der Loo heeft deze functie aangenomen.

1 mei 2016 - Update van het wedstrijdreglement

Met ingang van 2016 zijn de York, Hereford en Bristol III aan de wedstrijdagenda toegevoegd (i.s.m. HBS Almere), terwijl bovendien de Clout is uitgebreid met een Junior-Clout. Aan de Windsor Ronde (i.s.m. HBSV Achilles) is ook een jeugdafstand toegevoegd, de Junior Windsor. Redenen genoeg om het wedstrijdreglement van een update te voorzien, inmiddels al weer versie 4.0. Het nieuwe reglement is geldig vanaf 1 mei 2016.

24 april 2016 - Website opnieuw vernieuwd

De ontwikkelingen op internet gaan snel. Websites worden niet alleen meer bekeken op de desktop PC, maar ook op tablet en smartphone. Het werd dus tijd om hier aandacht aan te besteden, o.a. met behulp van HTML5 en CSS3. Vanaf nu is de website daarom ook geschikt gemaakt voor andere media dan alleen de PC.

Bovendien was de vernieuwde inschrijfprocedure allesbehalve een succes. Dus dan maar terug naar de basis met een eenvoudig inschrijfformulier.

1 april 2015 - Geheel vernieuwde website

De website begon een beetje oubollig te raken en de inschrijving voor wedstrijden heeft nogal wat kritiek te verduren gehad. Het werd dus tijd om de website te vernieuwen en te verbeteren, waarbij ook het nodige van de website is verwijderd, zoals het fotoalbum (de meeste foto's van onze wedstrijden verschijnen ook al op Facebook), de recensies (slechts een enkele recensie in de afgelopen jaren, terwijl het meeste is terug te lezen op, alweer, Facebook) en het gastenboek (en ook hier vindt iedereen zijn weg naar Facebook). Maar, om nu alles via Facebook te doen, ging ons te ver.

1 januari 2015 - Richtmiddelen niet meer toegestaan

Met ingang van 1 januari 2015 is het gebruik van richtmiddelen tijdens de wedstrijden van de Broederschap niet meer toegestaan. Nu was dat bij de traditionele, historische bogen natuurlijk zo wie zo niet gebruikelijk, maar nu is ook het gebruik van het "elastiekje" op de onderlat van de boog ook in de ban gedaan.

1 januari 2015 - Bestuurswisselingen

Met ingang van 1 januari 2015 zijn Hauke Gipp en Mels Zelessen afgetreden als bestuurslid. Het bestuur bestaat nu uit:

  • Jeroen Tol, voorzitter
  • Stefan Tim, secretaris
  • Alle Metzlar, penningmeester
  • Marika van der Loo, bestuurslid en PR
  • (vacature)